O piele frumoasă înseamnă încredere, de aceea suntem bucuroși să vă anunțăm despre colaborarea cu brandul de produse cosmetice beloruse de înaltă calitate Markell.
Markell  vă pune la dispoziţie o varietate de soluţii avansate pentru îngrijirea tenului, corpului și părului– de la produse esenţiale pentru utilizare zilnică, la produse şi tratamente speciale – menite să scoată în evidenţă frumuseţea naturală a fiecărei femei şi să răspundă perfect nevoilor sale de înfrumuseţare, indiferent de vârstă sau tipul de ten.
Pentru a satisface cerintele fiecarei femei, Markell a lansat 3 serii de produse:

  • Professional – Gama de produse profesionale pentru tratamentul și îndepărtarea problemelor tenului și a părului. Îngrijire de salon la tine acasa!
  • Natural- Seria conține produse bazate strict pe ingrediente naturale ( miere, unt de shea,ulei de cocos, ulei de argan,aloe și multe altele)
  • Everyday- Produse pentru utilizarea zilnică, destinate îngrijirii tenului,corpului și a părului.

În ceea ce priveste ingrijirea corporală, lotiunile de corp, scrub-urile și cremele marca Markell ofera o experienta frumoasa în urma careia se va vedea diferența pe propria piele. Avand in compozitie ingrediente de cea mai buna calitate, produsele hidratează pielea în profunzime, tonifiază și oferă un aspect sănătos.
Producția Markell – reprezintă combinatia perfecta a  ingredientelor naturale și  a ultimelor tehnologii din domeniul producerii cosmeticii.
Descoperă cât de bine se simte pielea ta îngrijită cu produse de calitate!